MASSATGE AYURVÈDIC ABHYANGA I BIOENERGÈTIC

Aquest massatge corporal i facial és totalment personalitzat i a càrrec de la Marina - Tècnic Professional en Massatge Ayurvèdic Abhyanga i Bioenergètic -

 

" El cos humà és la major farmàcia que existeix, només cal saber com utilitzar-lo"

 

L’Ayurveda és la ciència mèdica més antiga que es coneix en el món, i per això s'afirma que es poden trobar influències de l'Ayurveda a les altres medicines, com  per exemple en la medicina tradicional xinesa, en la medIcina occidental o en la medicina tradicional tailandesa.

 

L’Ayurveda , a diferència de la visió mecanicista d'Occident, concep com una totalitat al cos, a la ment, i l'esperit. Per tant , si trobem , per exemple, una lesió muscular, serà considerada una peça del diagnòstic que abastarà aspectes com l'estil de vida , hàbits i costums de l'individu i també aspectes com les emocions , la ment ... D'aquesta manera ens podrem adonar de perquè ve donada la lesió i així actuar sobre la causa que l'ha produït i no només sobre la lesió.

 


Per exemple, si una persona té una contractura muscular causada per l'estrès, la solució no consisteix tan sols en treballar la contractura mitjançant massatges, sinó que caldrà eliminar la causa que la produeix i així poder treballar de manera més eficaç la conseqüència (en aquest cas la contractura).

 

¿Com treballa el Massatge Ayurvèdic Abhyanga?

 

Realitzem un test per descobrir la constitució pròpia de cada persona, i així poder saber quin és el Dosha predominant per poder treballar en base a això.

 

Els Doshas: Mitjançant la combinació dels cinc elements s'obtindran els tres Doshas (o energies vitals) que formen la constitució pròpia de cada persona.

 

Els Doshas determinen l'estat, la constitució, el temperament i fins i tot l'aspecte físic de cada persona.

 

Un cop coneguem el Dosha predominant (de vegades poden ser 2) sabrem com treballar per mantenir-los en equilibri i així poder mantenir la salut ja que quan aquest es trenca es produeixen les malalties.

 

Mitjançant el massatge Ayurvèdic Abhyanga i de la informació que us donarem sobre el vostre Dosha predominant sabreu la dieta, clima, estacions de l'any, hores que més us convenen i així organitzar millor els vostres hàbits de vida, freqüència de les sessions ...

 

Obrim els centres d'energia a través del massatge Ayurveda, per aconseguir una major vitalitat i salut.

Els Chakras són els 7 centres d'energia vital, situats en glàndules mancats de conductes amb el sistema endocrí. A l'Índia aquests canals d'energia són els NADIS.

 

Els Chakras es connecten amb els tres Nadis trenats a través dels quals flueixen les energies kundalini i prànica. Trobem, també, els punts Marma, que s'ubiquen en zones específiques de l'organisme ja que constitueixen el desenvolupament a nivell físic de l'energia originada pels Chakras i Nadis.

 

Els punts marma en la medicina hindú i els punts d'acupuntura en la medicina tradicional xinesa coincideixen en la seva localització. El massatge sobre els punts marma pot influir en les funcions corporals d'una manera semblant a com ho fa la tècnica d'acupuntura xinesa. De fet es creu que l'acupuntura xinesa es va desenvolupar gràcies a la influència dels monjos budistes.

 


Treballarem sobre tots ells amb oli calent de Sèsam Bio de primera premsada i l'oli essencial que es correspon al vostre Dosha predominant.

 

El coneixement dels punts marma , l'ús de les herbes i els olis essencials i medicinals, fan del massatge Abhyanga sigui una tècnica fonamental per a l'equilibri de la ment , el cos i l'esperit.

 

La primera sessió completa amb TEST de Doshas , etc ... i massatge Ayurvèdic Abhyanga tindrà una durada de 75min . En el cas de ja tenir realitzat el TEST els Doshas la durada del Massatge serà de 60 min 

 

                   Autonomia                   Neurorehabilitació i Fisioteràpia

            Girona        

     

      Anna Collado  

     Fisioterapeuta   

Col. 6826

Diplomatura de Postgrau en Neurorehabilitació

(Institut Guttmann)

Terapeuta Bobath

 

C/ Pare Coll 4Bis Local 1

17005 Girona

 

 

     Per una primera valoració                           GRATUÏTA                                       TRUQUI'NS AL:                          972 23 82 14           

 

 

O bé faci servir el nostre formulari de contacte

 

 

Autonomia Neurorehabilitació Girona a les xarxes socials

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Autonomia Neurorehabilitació i Fisioteràpia Tel. 972 23 82 14 C/ Pare Coll, 4Bis Local 1. 17005 Girona. Mail. autonomia.neurorehabilitacio@gmail.com

Llamar

E-mail